Модерни решения за кухнята от мебели „Венус”

13.02.2018 8:31

Всяка съвременна кухня трябва да разполага с подходящ набор от мебели, които да бъдат съобразени с цялостния интериор, с размерите на помещението, да предлагат максимално удобство и съответно да са функционални. В тази насока Мебели “Венус” предлага в своя онлайн магазин съвременни решения от водещи производители на достъпни цени.

Ние се съобразяваме с изискванията на нашите клиенти, като предлагаме широк асортимент готови кухни, модулни кухни за ограничени пространства, кухни с бар плот и кухни по поръчка.

За изработката на шкафовете се използват само висококачествено ПДЧ, МДФ с фурнирно покритие и елементи от масив. За по-взискателните сме предвидели луксозни серии кухни изработени от висококачествени материали осигуряващи по-дълъг живот и включващи модерни декорации, стъклени витрини с МДФ профил, метални компоненти и здрави механизми.

Чрез огромния набор от цветове и декорации вече имате възможност да подберете модела кухня, който най-добре отговаря на вашия стил и интериор.

Термоустойчивия плот е задължителен елемент, незаменима част от съвременната кухня. Ние се стараем да предложим богат набор от различни модификации и цветове на термоустойчиви плотове в зависимост от личните предпочитания.

Кухните ни от среден и висок ценови клас разполагат с допълнителни механизми за функционалност и максимално усвояване на пространството, като изтеглящи се кошници, каросели за напитки, колони и други.
Всичките ни модели са проектирани по стандарт така че можете безпроблемно да поставите вашите вградени уреди или допълнително осветление.

В случай, че срещате затруднения при избора на точния модел кухня, която ви е необходима или просто се нуждаете от техническа информация се свържете с нашите онлайн консултанти. Вижте повече на уеб адрес: www.venus.bg

#тагове:

НАЙ-НОВИ: