Министър Каракачанов идва за тържественото връчване знамето на втория ученически гвардейски отряд от плевенското ОУ „Д-р Петър Берон“

08.02.2018 15:48
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще присъства на церемонията за тържествено връчване на знамето на втория ученически гвардейски отряд от Основно училище „Д-р Петър Берон“ град Плевен. Тя ще се проведе на 9 февруари 2018 г., петък, от 11.00 часа в Театралния салон на Военен клуб – Плевен, инфромират от Пресцентъра на Министерство на отбраната. Знамето ще бъде осветено от Негово Високопреосвещенство Плевенския митрополит Игнатий. На събитието ще присъства и командирът на Националната гвардейска част бригаден генерал Илко Йорданов.

Инициативата за създаването на втория ученически гвардейски отряд е на училището и неправителствени организации. Тя е подчинена на идеята да се поддържа жив стремежът за опазване на историята, да бъдат възкресени традициите, да се възпитават учениците в дух на патриотизъм и любов към Родината. Освещаването и връчването на знамето на втория ученически гвардейски отряд бе предшествано от откриването на гвардейски музеен кът в Основно училище „Д-р Петър Берон“ – Плевен.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: