Широкоспектърна гама от качествени масла с марката „Плама Ойлс“! Пазарувай он-лайн!

25.04.2018 11:00

„Плама Ойлс“ е търговско дружество, създадено през 2000 г. с основна дейност производство и дистрибуция на моторни, трансмисионни, компресорни, индустриални и други масла. Плама Ойлс притежава модерен завод за разфасоване и пакетиране на масла, разположен в Индустриалната зона на град Плевен с годишен капацитет на производство- 830 Т/Месец и 10000 Т/Година. разфасовки от 1, 4, 20 и 200 литра.

Предимствата да работите с нас
Модерна автоматизирана система за смесване, разфасоване и опаковане. Персонал с дългогодишен опит в областта на производството на масла. Дългогодишни контакти с утвърдени и водещи доставчици на суровини и материали.
Продуктите на „Плама Ойлс“ са с високо качество и отговарят както на българските, така и на международните стандарти.

Какво предлагаме
Продуктовата листа на фирмата обхваща следните групи смазочни масла: моторни масла за 4-тактови бензинови и дизелови двигатели; моторни масла за двутактови двигатели; трансмисионни масла и масла за автоматични скоростни кутии; индустриални масла; редукторни, компресорни, хидравлични, машинни и турбинни масла; масло за рязане; маслени СОТ; масла за направляващи паралели; промивни масла; корабни масла
Предимства, свързани със след продажбено обслужване на клиентите на моторни и индустриални масла:
Предоставяне на консултации за определяне на оптималния период за смяна на маслата. Диагностика на оборудването използващо маслата с цел ранно откриване и отстраняване на проблеми в режима на работата му. Оказване на методическа помощ при създаване и обслужване на маслени стопанства.

Пазарувайте директно на сайта на „Плама Ойлс“ на адрес: https://www.plama.bg!
За контакти:
гр. Плевен, Западна индустриална зона – Рафинерия Плама, 064/90 00 99, [email protected];
Таня Рачева, [email protected] ;
Дарън Бонев, [email protected], Моб.: +359 888 140 167

#тагове:

НАЙ-НОВИ: