Фондация “ЗА ЛОВЕШКАТА ЕЗИКОВА” стартира кампания за набиране на средства

01.02.2018 8:36

Фондацията “ЗА ЛОВЕШКАТА ЕЗИКОВА” е учредената през април 2017-та от бивши възпитаници на гимназията от различни випуски. Нейната цел е да обедини всички настоящи, завършили и бъдещи ученици на гимназията да участват в подпомагането на младите хора, учещи по настоящем в гимназията, да получат първокласно образование, да развиват своите дарби и заложби, което да им даде шанс за успешна реализация.


Фондацията “ЗА ЛОВЕШКАТА ЕЗИКОВА”, съвместно с ПЕГ “Екзарх Йосиф I” – гр. Ловеч, стартира по молба на училището кампания за набиране на средства за съфинансиране на проект за изграждане на 4 нови учебни кабинета в залата на стария физкултурен салон на елитната гимназия.
Промяната е нужна на училището във връзка с изискването на МОН до 2021 г. учебният процес да се осъществява при едносменен режим на обучение. Изграждайки 4-те кабинета училището ще има капацитет за изпълнение на поставените изисквания без да се налага закриване на паралелки.
В кампанията се включват и много известни личности, завършили Езиковата в Ловеч, а подробна информация за текущата кампания може да намерите на сайта на фондацията: https://loveshkata-ezikova.org.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: