Отново нередовни шофьори в Плевенско – единият подкарал автомобил без регистрация, другият пък бил без книжка

29.01.2018 10:26

Вчера в РУ- Левски е започнато бързо производство срещу 38-годишен от Левски. Същия ден в 11:50 часа в града по улица „Цар Иван Асен II“ е управлявал „Ситроен- Ксара“ поставени временни регистрационни табели, в срок изтекъл на 08.10.2017 годна. За това информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Автомобилът не е регистриран по надлежния ред. Уведомен е прокурор при РП – Левски за престъпление по чл.345, ал.2 от НК. По случая продължава работа разследващ полицай.

Отново вчера в 17:30 часа в село Радомирци на улица „Димчо Дебелянов“ при проверка на водача на лек автомобил „Опел Астра“ – 66-годишен местен жител, е установено, че не притежава СУМПС и управлява МПС в едногодишния срок от наказването му по административен ред, с влязло в сила наказателно постановление за същото деяние. За това информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Образувано е бързо производство за престъпление по чл.343 „в“, ал.2 от НК. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Червен бряг. Работата по случая продължава разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: