Малка математичка от СУ „Крум Попов” – Левски получи сертификат от БАН

24.01.2018 12:20

Симона Стефанова – ученичка от II „а”клас на СУ „Крум Попов” – Левски, получи сертификат от БАН за участието си в математическия турнир „Черноризец Храбър”. Днес в актовата зала на училището директорът Валентина Дженева връчи уникалната награда на малката математичка. Постиженията на Симона са гордост за цялата училищна общност, каза г-жа Дженева с благодарност за всеотдайността и подкрепата на родители и учители.


Любена Стоилкова, ученичка във втори клас и Йоана Красимирова, ученичка в първи клас на СУ „Крум Попов”, получиха грамоти за отличното си представяне в областния кръг на Националния конкурс за детска рисунка „Рисувам за децата на Европа”. Рисунките им ще участват в Националния конкрус. Благодарствени адреси от името на Началника на РУО – Плевен и от името на директора на училището получиха днес семействата и учителите на отличените деца.
„За нас е удоволствие да бъдем част от успехите на своите ученици ,които помагат за издигане авторитета на нашето училище”, каза г-жа Дженева и пожела нови постижения за радост и гордост на всички.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: