Кметът на Левски Любка Александрова ориса първото родено през 2018-а бебе в общината

22.01.2018 11:39
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Кметът на Община Левски Любка Александрова ориса първото родено през новата година бебе от община Левски за бебе на 2018г.и поздрави акушер-гинеколозите в РО на „МБАЛ –Левски” ЕООД по случай денят на родилната помощ 21 януари. Малката Милена ,здраво бебенце, е първо дете на двадесетгодишната Анета Атанасова и Калин Киров от с.Обнова. Тя идва на този сват на 11 януари с операция „секцио”извършена от екипа на д-р Петков,зав. родилно отделение.


С добре дошла на този свят, приветства топло малката госпожица и нейните родители кметът на общината Любка Александрова.От сърце пожела щастливо и безгрижно детство на малката Милена и да порасне една прекрасна, истинска, млада българка. По традиция младото семейство получи и подаръци от общината,сред които и спестовен влог. С благодарност за всеотдайния труд в името на живота Любка Александрова поздрави акушер –гинеколозите , които „съпътстват хората в на –големия им страх и най-голямото им щастие”.Пожела от сърце свещената им професия да носи радост, да са щастливи и обнадеждени и хубав знак за това са усмивките на всички в този ден.


За първи път от дълго време на 21 януари не се очакваше раждане ./може би да могат да отпразнуват празника си акушерите/ 94 , с 25 повече от предходната година. , са родените през 2017г .бебенца в РО на „МБАЛ –Левски” ЕООД . 3 са родените до 21 януари деца в отделението. Зав.отделението д-р Петков благодари за помощта ,разбирането и усилията които полага Общината и ръководството на болницата да се подобряват условията на труд и пребиваването в отделението, пред микрофона на радио „Левски” Целта е удобствата ,които се получават да са почти на ниво домашни за да бъде по успешен самия лечебен процес.„Работата в болницата е много добре организирана , помощта която се предлага е навременна и на много високо ниво с нужните кадри” ,подчерта д-р Петков.


За празника на акушерите НЧ „Г.Парцалев-1901” и Община Левски бяха подготвили емоционална програма. По стара българска традиция, с вода от окичено със здравец котле имаше ритуално измиване на ръцете на доктора. Камерна фолклорна формация ”Северняшка огърлица”, с ръководител Мариета Аспарухова и Танцов състав с ръководител Даринка Богданова подариха за празника на акушерите песни ,цветя и танци .Не липсваше и бабата –акушерка с празнично настроение и благопожелания.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: