Д-р Николай Хинков е новият член в екипа на ДКЦ „Св. Панталеймон – Плевен”

18.01.2018 12:28

От днес към висококвалифицирания екип на ДКЦ „Св. Панталеймон – Плевен“ се присъединява още един доказал се в своята област медик – д-р Николай Хинков. Неговата богата експертиза включва жлъчно-чернодробна, лапароскопска и детска хирургия.

„Горда съм, че д-р Хинков вече е част от екипа на „Св. Панталеймон – Плевен“. Вярвам, че с неговите знания, умения и опит той ще допринесе много за развитието на ДКЦ „Св. Панталеймон – Плевен“, а ние, от своя страна, ще предложим на пациентите си грижата на един много изявен в областта си лекар“, сподели д-р Елиза Георгиева, основател и управител на МБАЛ и ДКЦ „Св. Панталеймон – Плевен“.

Д-р Хинков е завършил Медицинския университет в Плевен, като специализира хирургия и по-късно придобива допълнителна специалност по детска хирургия. Богатият му професионален опит включва специализация по лапароскопска хирургия в Германия, Словения, Австрия и България; по съдова хирургия в МБАЛ „Национална кардиологична болница“ и по спешна хирургия в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“.

Д-р Хинков извършва прегледи в ДКЦ „Св. Панталеймон – Плевен“ след предварително записване на тел. 064/602020 и 064/872020. Хирургът работи с Националната здравноосигурителна каса.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: