Районна прокуратура – Плевен предаде на съд баща и син за хулиганство

08.01.2018 14:31
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Районна прокуратура – Плевен внесе в съда обвинителен акт по бързо производство срещу баща и син  за хулиганство. За това информират от Пресцентъра на Апелативна прокуратура – Велико Търново.

Обвинението срещу Коце К./37/ и Спас К. /60/  е за това, че на 15.12.2017 г. в гр.Плевен, на публично място – ул.“Осъм“, извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, изразяващи се в нанасяне на удар с лопата в бедро на Изаура И., опит за нанасяне на удар с лопата по отношение на Сашо Е. и по отношение на полицай К. М., неподчинение и неправомерни действия по отношение на същия полицай. Престъпление по чл.325 от НК.

На 15.12.2017 г. Спас К. бил употребил алкохол и се скарал със съседите Изаура И. и Сашо Е. Във връзка с това пострадалите потърсили съдействие от полицията. Полицейските служители успели да „успокоят“ хората и овладели ситуацията. В този момент в до тях спрял лек автомобил, от който излязъл синът на Спас К. – Коце К.  В ръцете си държал метална лопата и с нея опитал да удари Сашо Е., но не успял и ударил Изаура И. в бедро. Полицейският служител разпоредил на Коце К. да остави лопатата, но той не се подчинил и замахнал с лопатата срещу полицая. В същият момент Спас К. се нахвърлил на униформения служител.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: