Мадлен Алгафари представи новата си книга в МБАЛ „Свети Панталеймон-Плевен“

21.12.2017 14:41

Мадлен Алгафари гостува отново на МБАЛ „Свети Панталеймон-Плевен“, където представи новата си книга „Пътят на сърцето“. В уютна Коледна обстановка, добра енергия и задушевна атмосфера известният психотерапевт и писател разказа на многобройната публика своите преживявания по време на преминаването на световноизвестния път „Камино”.

Мадлен Алгафари и Мариета Петрова, нейна приятелка и колежка, споделиха чувствата, които са ги вълнували по време на това невероятно пътуване, което нарекоха с една дума – „Свобода!”. Отговориха на множество въпроси и обещаха следващи такива срещи.

Събитието беше съпроводено и от Коледен благотворителен базар на фондация „Св. Иван Рилски”. В него участваха авторски фотографии на д-р Елиза Георгиева, управител на фондацията, от поредицата „Уловена красота“ фотопринт върху стъкло, авторски бижута на Вяра Савова, коледни сладки, изработени от жените от групата за подкрепа на жени с карцином на гърдата към фондацията, ръчно изработени сувенири и аксесоари от дарители.

Събраните средства от закупените предмети са предназначени за изпълнение на целите на фондацията: – даряване на зъбни протези на социално слаби възрастни хора от малките населени места в област Плевен – закупуване на силиконови импланти и финансиране на реконструктивни операции на жени с карцином на гърдата, претърпели мастектомия. От фондацията благодарят на всички, закупили предмет от базара и станали благотворители!

Снимки и информация: МБАЛ „Свети Панталеймон-Плевен“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: