Такса „смет” за 2018-та на община Пордим влиза на сесията този четвъртък

19.12.2017 15:48
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

За последна за тази година сесия се събира на 21 декември, четвъртък, Общинският съвет на Пордим. Заседанието ще започне от 17.00 часа в заседателната зала на сградата на Общински съвет.

Дневният ред включва 9 точки като последните две са питания и молби.

Местните старейшини ще обсъдят актуализация на плана за приходите и разходите за местни дейности на Община Пордим за 2017г. и ще трябва да дебатират около предложението за приемане на План – сметка за приходите и разходите от такса битови отпадъци за 2018г.

Ще бъде обсъдена актуализация на „Общински план за развитие на община Пордим за периода 2014-2020 година“ и две предложения за кандидатстване на община Пордим за финансиране по подмярка 7.2. „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от Мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020г.

Общинският съвет ще трябва да избере представител на община Пордим в комисията за изработване на областна здравна карта на област Плевен.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: