Дружеството на журналистите в Плевен връчи годишните си награди (снимки)

15.12.2017 8:48

Тържествена церемония по връчване на годишните награди за журналистика „Северно ехо“ организира снощи в пресклуба на БТА Дружеството на журналистите при СБЖ в Плевен. Официални гости на проявата бяха председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев, зам.-кметът Стефан Милев и зам.-областният управител д-р Красимир Трифонов, а с музикални изпълнения присъстващите поздрави възпитаникът на НУИ „Панайот Пипков“ Огнян Янчев.


Празникът бе открит от председателя на Дружеството Иван Илиев, който благодари на представителите на институциите, уважили ежегодната церемония. Той отправи благодарност към Община Плевен, Общински съвет – Плевен и Областна администрация за добрата съвместна работа, като не на последно място Илиев подчерта, че от огромно значение за това е била и дейността на техните пиари. Благодаря и на всички колеги, дошли тази вечер тук, които за пореден път доказаха, че освен на работното място можем да бъдем заедно и в друга атмосфера, обърна се към представителите на гилдията Иван Илиев. Той пожела на всички спорна и успешна Нова 2018 г.


Тази година наградата в категория „Пиар на годината“ бе присъдена на пиара на Общински съвет – Плевен Ирен Томова. Тя получи своя приз от зам.-кмета Стефан Милев. Годишната награда за журналистика „Северно ехо“ получи Диана Пешакова от Общински медиен център – Плевен, която бе наградена от председателя на Общинския съвет Мартин Митев. С почетния знак на Съюза на българските журналисти „Златно перо“ за дългогодишна журналистическа дейност и във връзка с неговата 75-годишнина бе отличен Лало Златков. Награда му бе връчена от зам.-областния управител д-р Красимир Трифонов. На церемонията награди по случай свои юбилеи получиха също Величка Божикова, Димитър Стойков и Диана Пешакова.

Празникът на журналистите продължи с купон в ресторанта на хотел „Ростов“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: