Задържаха мъж и жена в Плевен, в жилището им полицаите открили марихуана

14.12.2017 9:10

Вчера около 18.30 часа в жк. „Сторгозия“служители на Второ РУ – Плевен установяват и спират за проверка 28-годишен от село Гривица. Мъжът изхвърля на земята полиетиленов самозалепващ се плик с размери 2х 2 см., съдържащ суха зелена тревиста маса, която по негови данни е марихуана, информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Пликът е иззет с протокол за оглед на местопроизшествие. От последвалите мероприятия е установено, че той съжителства с 24-годишна от Плевен.

При извършената проверка в съвместното им жилище в Плевен, 24-годишната доброволно предава полиетиленов самозалепващ се плик с размери 12 х 8 см., съдържащ суха зелена тревиста маса с тегло около 15 гр. и полиетиленов самозалепващ се плик с размери 6 х 6 см., съдържащ суха зелена тревиста маса с тегло около 10 гр.

Назначени са експертизи. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.354 „а“ от НК. Уведомен е прокурор в РП-Плевен. Двете лица са задържани за срок до 24 часа. По случая продължава работа разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: