НУ „Патриарх Евтимий“ спечели футболния турнир за Купата „Освобождението на Плевен“ (галерия)

09.12.2017 13:25
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Малките футболисти от Начално училище „Патриарх Евтимий“ спечелиха тазгодишното издание на традиционния турнир за Купа „Освобождението на Плевен“. На финала те надделяха в оспорван сблъсък над момчетата от НУ „Христо Ботев“. Надпреварата се проведе вчера и днес в Ученическата спортна школа, а официални гости на финала бяха зам.-кметът Иван Кюлджийски, началникът на Отдел „Младежки дейности, спорт и туризъм“ Таня Митранова и експертът в отдела Венко Николов, които наградиха участниците.

Зам.-кметът Кюлджийски поздрави футболисти, треньори и родители, не скривайки, че е щастлив от факта, че традицията продължава и турнирът се провежда вече за 17-а поредна година. Надявам се той да продължи и занапред и да го провеждаме при още по-добри условия, сподели той, пожелавайки здраве и още много успехи на младите таланти на Плевен.


Трети в тазгодишния турнир за Купа „Освобождението на Плевен“ се класираха възпитаниците на СУ „Пейо Яворов“, четвърти станаха НУ „Единство“, пети – НУ „Отец Паисий“, шести – СУ „Иван Вазов“, седми – СУ „Стоян Заимов“ и осми – най-малките участници в състезанието от ОУ „Д-р Петър Берон“.

Приза за голмайстор на турнира с 12 точни попадения спечели Иво Мотев от НУ „Христо Ботев“. За Вратар №1 комисията от треньори определи Виктор Турицов от НУ „Патриарх Евтимий“, а наградата за най-добър треньор бе присъдена на Светослав Ковачев от НУ „Христо Ботев“.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: