Офис на НАП Плевен с благотворителна кауза

08.12.2017 15:06

Декември е най-празничният месец в годината, когато започваме да мислим за чистият зелен цвят на празнично украсената елха – елхата, която остава зелена целогодишно и изобразява вечната надежда на човечеството. А острият и връх, насочен към небето, символизира посоката на човешката мисъл – нагоре. Месец декември е време не само за равносметка, но по традиция е  време за проява на човечност и доброта в името на Светлия дух на Коледа.

За поредна година служителите от офис на НАП Плевен доказаха, че са не само отлични професионалисти, но и хора с големи сърца и са съпричастни към проблемите на колеги, семействата им и деца в неравностойно положение. През годината помогнахме на Ани Кръстева на 6 годинки, която е изгубила своята майка и сега за нея се грижи баба й – наша колежка от офис Търговище.

В момента тече дарителска акция, насочена за подпомагане на децата от ЦНСТ гр. Плевен на ул. „Бяло Море“ №16, която бе подкрепена и от Лео Кадели сдружение  „Приятели, помагайте“. Той изказа поздравления за съпричастността на служителите в Офис Плевен и обяви: „Доброто е заразено и в НАП Плевен!“.

Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец, едновременно край и ново начало. Декември е обещания: да бъдем по-добри, по-щедри и по-благодарни. Да мечтаем повече.

Весела коледа и щастлива 2018 година на всички!

Информация и снимка: НАП – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: