Коледната украса в Левски грейва днес

05.12.2017 7:48
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

По традиция  Община Левски украсява за Коледа живата близо 25 метрова елха до Общината. Идеята да се украсява жива елха за поредна година доказва убеждението на жителите на град Левски, че природата трябва да се пази. Но не една, а две са вече елхите с коледна премяна до Общината пред светлия празник Рождество Христово за радост на малки и големи.

Днес, 5 декември, в 17.30ч. с песни и танци на вокалните групи на ОУ „М.Горки”, СУ „К.Попов”, Мажоретен състав –Левски и Танцов състав ”Незабравки” ще започне празникът. Светлините на коледната елха ще грейнат с надежда  в смисъла на вярата за безсмъртие на човешкия дух. Благотворителен коледен  базар ще открие НЧ „Г.Парцалев-1901”в 17.00 ч. в същия ден.

Коледни картички и сувенири на децата от школите и кръжоците на читалището и техните ръководители ще бъдат показани пред и в читалището. Всеки ще може за си купи от уникалните творби на децата, а набраните средства са  за нова озвучителна техника за читалището. Коледният базар ще бъде отворен до 22 декември, до Коледния концерт на НЧ „Г.Парцалев-1901”.

Община Левски, НЧ „Г.Парцалев-1901” и учениците в град Левски – организатори на събитието, канят всички да запалим светлините на коледната украса.

Снимка: архив

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: