Трима каратеки на „Спартак-Плевен“ с медали от Държавното за юноши и девойки

01.12.2017 8:20

На провелото се в гр. Нова Загора на 25 ноември Държавно първенство по карате за юноши и девойки от 14 до 21 г., трима състезатели на карате клуб Спартак-Плевен взеха участие и завоюваха медали. Състезанието се проведе на един състезателен терен и продължи необичайно дълго, но това не попречи на отличната изява на състезателите на Спартак.
Екатерина Ядкова, състезателка на клуба в дисциплината ката е Вицерепубликанска шампионка при 16-17 г. девойки с изпълнението на ката Годжушихо шо и Енпи. Петя Николова е другата Вицерепубликанска шампионка за клуба, но в дисциплината кумите 16-17 г. девойки над 59 кг. след една победа и една загуба на финала. Ивайло Боев се класира на трето място отново в дисциплината кумите при 16-17 г. юноши кат. над 76 кг.
„Трима състезатели- три медала е добър резултат за последното национално първенство за годината от календара на БНФК“ – споделиха от клуба. Ръководството на карате клуб Спартак-Плевен благодари на състезателите си за усилията и отличните резултати през 2017 г., като по-голямата част от успехите са от международни турнири.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: