Над 30 детски градини и училища в област Плевен участваха в Световната седмица по предприемачество

28.11.2017 14:03

Повече от 30 детски градини и училища в Плевенска област активно участваха в Световната седмица по предприемачество. За това информират от Регионалното управление на образованието – Плевен. В училищата и детските градини се проведоха открити уроци, наблюдения, работни срещи, състезания, празници, работни ателиета и други форми, в които децата и учениците, техните учители, родители, ментори и консултанти, представители на местната власт и местните общности, образователни специалисти и бизнес-партньори, които обсъждаха, предлагаха и реализираха своите предприемачески идеи и мечти за нашето бъдеще, за нашето семейство, за нашия град и за нашата общност.

Развитието на предприемаческите компетентности от най-ранна детска възраст е част от образованието за бъдещето, а всяка инвестиция в образованието на днешните деца е инвестиция за нашето бъдеще.
Регионално управление на образованието – Плевен изказва благодарност на всички участници от Плевенска област, които активно подкрепиха и участваха в Световната седмица по предприемачество – 13-19.11.2017 г.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: