ОУ „Св. Климент Охридски” – Плевен подготвя своя патронен празник

24.11.2017 12:38

В подготовка за своя патронен празник, който ще отбележи на 25 ноември, и 33 години от създаването си, в ОУ „Св. Климент Охридски” – Плевен, приключи Седмицата, посветена на патрона на училището.

По традиция  за учениците бяха обявени  литературен конкурс на тема ”Моето училище в моя роден град” и конкурс за рисунка на тема „Моето училище и аз”, информират от ОУ „Свети Климент Охридски”. Най-добрите рисунки, есета и стихотворения бяха изложени във фоайето на училището. По повод празника бяха проведени и конкурс за най-добра презентация под същия надслов, турнири по баскетбол и бадминтон.

На 27 ноември от 8.30 часа в Актовата зала на училището учениците от 3а, 3б и 4 б клас с кл. ръководители г-жа Магдалена Иванова, г-жа Мая Цветкова и г-жа Снежанка Николаева ще проведат дейности по проект „Твоят час”  във връзка с празника.

Същия ден учители, ученици, служители и ръководство ще се съберат в ДКТ „Иван Радоев” – Плевен, където слово по повод празника ще  произнесе Татяна Христова, директор на училището. Тя  ще награди и   отличените в конкурсите ученици. Тържествената част по повод празника ще завърши с посещение на театралната постановка „Женитба” на Н.В. Гогол.

Снимки: ОУ „Кл. Охридски“ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: