Ден на християнското семейство в ДГ „Гергана“ – фото-галерия

22.11.2017 8:21

Като едно голямо семейство, деца, родители и учители се забавляваха заедно, в Деня на християнското семейство, в ДГ „Гергана“.


Възпитавани от своите педагози – г-жа Детелина Ангелова и г-жа Мая Гинева, в духа на изконните български ценности, подкрепяни във всяко начинание от директора на детската градина г-жа Таня Каменова, и с музикалния акомпанимент и хореография на музикалната си ръководителка г-жа Боряна Събчева, децата от Подготвителна група „Дъга“ направиха истински спектакъл. Така показаха на своите родители и близки, какво означава семейството за тях, и колко е важно да съхраним духовността и традициите.
Към голямото семейство на „Гергана“ се присъединиха и „с присъствието си празника им украсиха“ / както бяха призовани в официалните покани/ г-жа Маруся Додова – старши експерт по Предучилищно образование в Регионално управление на образованието и г-жа Мария Атанасова – главен експерт отдел „Образование“ в община Плевен. За спомен от тържеството те получиха тайна рецепта за щастлив семеен живот, а родителите – медал за „НАЙ-ЩАСТЛИВО СЕМЕЙСТВО“.
Срещата за празника непринудено завърши с благодарности от доволни родители към г-жа Каменова по повод чудесата, които направи тя с материалната база за такъв кратък период.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: