Черен петък в Плевен! Виж промоциите!

20.11.2017 13:23

Черен петък в Плевен! Виж промоциите!
Ако желаете Вашата специална оферта да достигне до нашите читатели – пишете ни на [email protected]!!! Статията ще бъде актуализирана ежедневно!!!


СТУДИО ДЕКОР – лидер в производството на принт картини
Зад марката СТУДИО ДЕКОР стои творчески екип, който с много любов и старание изработва и предлага уникални дизайнерски декори, подходящи за всеки интериор.
Студио декор е основател и лидер в производството на принт картини в България. Изработени са от памучна канаваца (платно), естествена суха дървесина и прецизен еко печат. Паната за стена са с най-доброто качество, в много разнообразни форми, модели и размери, с възможност за поръчка по индивидуален проект.
Освен в картините със сигурност ще се влюбите и в другите ни разкошни предложения – дизайнерски етажерки, стойки за вино, закачалки, висящи паравани. Моделите в каталога са в базови размери и форми, но те също могат да се изработват в такива по желание.
Очаквайте промоцията на StudioDecor на 24.11.2017 на адрес: https://studiodecor.bg

Студио за красота Dreams
Студио за красота Dreams е място, в което удоволствието и релаксацията, нивото и качеството на услугите са в непрекъснат синхрон. Студиото има богата история, през която се доказва като лидер в бранша си. Свидетелство за високото качество е разкриването на нови обекти, като в началото на 2017 година разширява присъствието си с отварянето на трето студио за красота в град Плевен. Терапии за красота, масажи и прически са само част от богатата гама от услуги, предлагани от студио за красота Dreams”. За екипа е важно да са ваши приятели. Защото приятелите са винаги на разположение, приятелите са грижовни, приятелите са откровени. Екипът цени красотата и силния дух, и същевременно са обективни за това, което е видимо за очите.

За да се възползвате от промоциите на студио за красота “Dreams”,
посетете обекта им в Centrall Mall – Плевен на 24.11.2017.

Магазинът за спално бельо “Sweet Dreams”
Магазинът за спално бельо “Sweet Dreams” бе открит март 2017 в Panorama Mall – Плевен. От създаването си предизвика огромен интерес към богатата гама от спални комплекти, изработени от памук, ранфорс и сатен, както и многобройните модели пижами. В магазинът може да откриете още възглавници, чаршафи с ластик, калъфки, халати за баня за малки и големи, хавлии, протектор и за матраци, покривки. Всичко за малки и големи сънливци.
На 24.11.2017 магазинът ще предложи отстъпка между -30% и -50% на всички стоки. Посетете ги в Панорама Мол, ниво 1.

Ако желаете Вашата специална оферта да достигне до нашите читатели – пишете ни на [email protected]!!!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: