Полезно! Семинар на тема “ДАНЪЧНО И ОСИГУРИТЕЛНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО” в Плевен!

31.10.2017 15:49

МАГИСТЕР ДИКСИТ ЕООД И ДОМЕСТИКС ЕООД Ви канят да вземете участие в регионален семинар в гр. Плевен на тема “ДАНЪЧНО И ОСИГУРИТЕЛНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО”, ДАНЪЧНО ОБЛАГАНЕ И СЧЕТОВОДНО ПРИКЛЮЧВАНЕ НА 2017г., ОСИГУРЯВАНЕ, АКТУАЛНИ ВЪПРОСИ НА ЗДДС.


Семинарът ще се проведе на 20-ти, 21-ви и 22-ри ноември в хотел “Ростов“ – Плевен. Лектори са: ДИМИТЪР ВОЙНОВ – експерт по ЗКПО, ЗОРНИЦА ДИМИТРОВА – експерт по осигурително право и адвокат РОСЕН РУСКОВ –експерт по ЗДДС
За контакти и информация:
Денислава Рускова, Тел. 0888807911,
[email protected], www.magisterdixit.net


Обучението е в три последователни модула с практическа насоченост, които могат да бъдат посетени по избор. Подходящо е за счетоводители, одитори, финансови директори, икономисти, специалисти ТРЗ и Човешки ресурси, управители на фирми и всички, които се интересуват от актуалните проблеми и промени в областта на данъчното и осигурително законодателство.
Димитър Войнов притежава експертен опит в областта на данъчното облагане по реда на Закона за корпоративното подоходно облагане. Бил е експерт в дирекция „Данъчна политика” при Министерство на финансите, като взима активно участие в разработването на проекта на Закон за корпоративното подоходно облагане и последващите законопроекти за изменение и допълнение на закона. В периода от 2011 г. до ноември 2016 г. е преподавател в НАП, където провежда обучения в областта на данъчното и счетоводното законодателство. Има редица публикации в областта на преките данъци и счетоводството.
Зорница Димитрова започва работа в Националния осигурителен институт през 1997 г., оглавява отдел „Осигурително законодателство“ и участва във формирането на методологията по прилагане на новоприетия Кодекс за социално осигуряване. През 2006 г., тя започва работа в НАП като началник отдел „Данъчно-осигурителна практика“ към дирекция „Обжалване и данъчно-осигурителна практика“ София. В продължение на десет години участва при формирането на методологията и практиката на НАП по прилагане на осигурителното законодателство. Понастоящем е консултант в сферата на социалното осигуряване. Сътрудничи на водещите счетоводни издания, има богат опит при разясняване на осигурителното законодателство като лектор.
Адвокат Росен Русков е завършил Юридическия Факултет на СУ “Климент Охридски”. Специализира данъчно право – ДДС, Автор на пълни коментари по ЗДДС и на десетки публикации по съществени данъчни въпроси във водещи счетоводни издания. Работи в тясно сътрудничество с различни компании, като ги консултира по данъчни въпроси. Водещ лектор по тема ЗДДС.

Пълната програма на отделните модули, условията за записване и таксите за участие може да видите на нашия сайт www.magisterdixit.net. Краен срок за записване и превеждане на таксите за участие – 14.11.2017г. при наличие на места!

За контакти:
Денислава Рускова, тел. 0888807911
[email protected], www.magisterdixit.net

#тагове:

НАЙ-НОВИ: