Дават на прокурор двама, шофирали без книжки в Левски и в Койнаре

30.10.2017 10:16

Driving a car

На 27 октомври 2017 година в РУ-Левски е започнато бързо производство срещу 38-годишен от Левски. Предния ден в 16.55 часа в град Левски по ул. „Елин.Пелин“ е управлявал „Фолксваген Пасат“ без СУМПС в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото деяние с наказателно постановление, влязло в законна сила на 29.12.2016 година, информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.
Уведомен е дежурен районен прокурор при РП – Левски за престъпление по чл.343 „в“, ал.2 от НК. Работа по случая продължава.
Вчера в 14.55 часа в град Койнаре на улица „Христо Ботев“ на кръстовището с улица „Св. Св. Кирил и Методий“ служители на РУ-Червен бряг спират лек автомобил „Фолксваген Пасат“.
При проверката установяват, че водачът – 17-годишен от Койнаре, не притежава СУМПС, за което е съставен акт. От извършената справка в база данни „МВР“ се установи, че непълнолетният има влязло в сила наказателно постановление за същото деяние. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.343 „в“, ал.2 от НК. Уведомен е районен прокурор при РП-Червен бряг. Работата по случая продължава разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: