Ударната комедия „Капаро за трима“ гостува отново в Плевен

26.10.2017 14:10

Ударната комедия „Капаро за трима“ гостува отново в Плевен след грандиозния си успех от миналата година в града. Тя ще бъде представена на 17 ноември от 19.30 ч. на сцената на Читалище „Съгласие“. Нашумелият авторски спектакъл вече може да се похвали с 2 награди от Балканския театрален ферстивал и престижната номинация АСКЕЕР! „Капаро за трима“ е по идея на плевенчанина Дули Дулев, Захари Танев и Асен Кукушев. Автор на сценария и режисурата е финалистът от предаването „Ръкописът” на БНТ Пламен Глогов. Участват актьорите: Захари Танев, Асен Кукушев, Дули Дулев, Ева Демирева, Полина Маркова, Станислав Пеев, Константин Лунгов.

Безработен бизнесмен /Асен Кукушев/, упорит боксьор без слава /Дули Дулев/ и народен лечител /Захари Танев/ стават жертви на имотна измама, като са принудени да съжителстват заедно в апартамент- бивш психиатричен кабинет, докато се опитват да се справят с подлия хазяин (Станислав Пеев), бившата му жена (Ева Демирева), аресивния домоуправител- поет-багерист (Константин Лунгов) и кокетната съседка – непрактикуващ нотариус (Полина Маркова) .
Дали трябва да се спасяват от ситуацията или от самите себе си и на какъв климат вирее южноафриканската фалосовидна папрат?
Всичко това може да разберете само, ако гледате „Капаро за трима“.
Капарото е най-висшата форма на доверие!

БИЛЕТИ НА КАСАТА НА ЧИТАЛИЩЕ „СЪГЛАСИЕ“ ет.3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: