Николай Господинов встъпи в длъжност заместник-председател на Административен съд – Плевен

24.10.2017 16:12

Съдия Николай Господинов встъпи в длъжност заместник на административния ръководител – заместник-председател на Административен съд – Плевен. Съдия Господинов е назначен на длъжността с решение на Съдийската колегия на Висш съдебен съвет, взето по протокол № 38 от 02.10.2017 г.
Работил е като помощник-следовател и следовател в Окръжна следствена служба – Плевен и като съдия в Районен съд – Плевен и в Окръжен съд – Плевен. Заемал е длъжността заместник на административния ръководител – заместник-председател на Окръжен съд – Плевен. Притежава над 21 години общ юридически стаж.
На церемонията по посрещането съдия Николай Господинов подписа Акт за встъпване в длъжност пред колектива на Административен съд – Плевен. Председателят на съда г-жа Полина Богданова – Кучева пожела на новия заместник-председател успешна реализация като административен съдия, да надгради постигнатото и да работи в условия на максимална публичност, прозрачност и независимост, в съответствие с високите изисквания поставени и утвърждавани от колектива на Административен съд – Плевен за ефективно, качествено и предвидимо правосъдие по административни дела.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: