Акушерската клиника към УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен организира Училище за родители за своите пациентки

20.10.2017 14:24

Клиниката по акушерство към УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен е с повече от 8 години история на развитие и традиции в предлагането на най-добрата здравна услуга, грижа и отношение към своите пациенти, осигурени от отлични специалисти с висок професионализъм в условията на модерна среда и най-съвременно оборудване. Ръководството на Клиниката непрекъснато се стреми да разшири и подобри предлаганите на своите пациенти услуги чрез разширяване на дейностите си.
Екипът на Клиниката продължава да провежда инициативата Отворени врати всяка седмица, приемайки своите пациенти в сряда и четвъртък от 9 до 11 часа.

По този начин бъдещите майки се запознават с модерната и комфортна обстановка в Клиниката и стаите, които са снабдени с кабелна телевизия и безжичен интернет. Някои от тях се интересуват от наличието на ВИП стаи, за които се доплаща общо 50 лв. над сумата за целия престой.

Бъдещите родилки се убеждават лично от специалистите в Клиниката, че в цената на раждането влизат всички консумативи, необходими за тях и рожбата им, както и цената на стандартния престой и изхранването с кетъринг.

Цените за видовете раждане се запазват непроменени от дълъг период от време – 700 лв. е нормалното раждане; 850 лв. се заплаща за секцио; 950 лв. – за раждане на близнаци, а 100 лв. е цената на задължителното високоспециализирано неонатологично изследване. Всяка пациентка има право да ползва отстъпка за съхранение на стволови клетки в специални тъканни банки.


За да надгради инициативата Дни на отворени врати, в отговор на потребностите на своите пациенти от повече теоретични и практически знания и умения, които да ги превърнат в едни уверени и опитни бъдещи майки, Акушерската клиника започва записване за първото Училище за родители. Това ще стане по време на Дните на отворени врати с пациенти, които заявят желание за участие в теоретичните и практически семинари за бъдещи родители.
Пациентите могат да се свържат с Клиниката по акушерство на телефони:
064/ 800 292 и 0882 603 826, 0888 353 915

Снимки: МБАЛ „Света Марина“ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: