Плевен става част от „FUSION TOUR 2017“ /видео/

13.10.2017 14:25
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Вярвате ли в девиза „Съединението прави силата“? Четири от най-любимите банди на българската фюжън и етно сцена се обединяват за едно избухващо национално турне, защото вярват, че съединението прави и купона. Пригответе се… „FUSION  TOUR  2017“ започва!

Настървени за сцена и приключения, групите „Оратница“, „Мерудия“, „Kottarashky & The Rain Dogs“ и „BALKAN kHANs“ feat. SkilleR ще поемат заедно на дълго пътешествие. Те ще излязат от релсите и ще минат през Софийската котловина, ще изкачат старопланинските върхове, ще обходят добруджанските полета и ще нагазят в Черно море.

„FUSION TOUR 2017“ е фестивал, разтеглен в пространството и времето, който ще слее стиловете „urban roots“, „ethnobass“, „gipsy“, „balkan“ и „psychedelic“ и ще ви покаже, че съюзяването означава парти с 4 пъти по-силен заряд.

Затегнете коланите и тръгнете на пътешествието с тях! Очакват ви 2 вълнуващи месеца, 4 любими банди, 9 страхотни града, 35 експлодиращи концерта и 15 000 и нещо бири. Изберете си локации и следете зорко страниците на „Оратница“, „Мерудия“, „Kottarashky & The Rain Dogs“, „BALKAN kHANs“ и SkilleR, защото тепърва предстои да разкрият много интересни неща около задаващите се събития.

В Плевен концертите ще са в @Rock ‘n’Rolla club – „Kottarashky & The Rain Dogs“ ще спрат утре, 14 октомври, Мерудия на 28 октомври, Оратница на 11 ноември и „BALKAN kHANs“ feat. SkilleR на 2 декември.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: