Стефан Нинов и Венцислав Върбанов с признанието – „Почетен гражданин” на Община Долни Дъбник. Снимки от тържествената церемония

06.10.2017 14:28
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Днес се проведе тържествено заседание на Общински съвет Долни Дъбник по повод Деня на българската община, който се отбелязва на 12 октомври. На събитието, освен съветниците и представителите на общинската администрация, присъстваха и бивши и настоящи кметове на населени места от община Долни Дъбник, съветници, общественици. Поканата на председателя на местния парламент Маргарита Стойчева уважи и народният представител от 15 МИР Плевен Стефан Бурджев, родом от този край.


Докладите на кмета на общината Борислав Станимиров и на председателя на Общинския съвет Маргарита Стойчева, посветени на развитието на общините, проблемите, предизвикателствата пред местното самоуправление, предшестваха тържествения момент – официално връчване на плакетите „Почетен гражданин” на Община Долни Дъбник на Стефан Нинов и Венцислав Върбанов. Решението за удостояването на двамата с почетното звание е взето на заседание на Общински съвет – Долни Дъбник, провело се на 25 май тази година година. За приноса на двамата управленци, трайно свързани с Долни Дъбник, както и с местното самоуправление, говори Маргарита Стойчева. Те бяха поздравени и от кмета на общината Борислав Станимиров, съветници, кметове, съграждани.
От свое име, и от името на колегите си – народни представители от 15-ти МИР Плевен Васил Антонов и Чавдар Велинов от парламентарната група „БСП за България“, депутатът Стефан Бурджев поднесе поздравителни адреси на видните си съграждани Стефан Нинов и Венцислав Върбанов, допринесли с труда и усилията си за просперитета на община Долни Дъбник и Плевенска област.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

НАЙ-НОВИ: