Борса за размяна на емоджита ще се проведе и в Плевен

27.09.2017 10:28

BILLA България организира мащабна борса за размяна на любимите на малки и големи емоджита. Всички фенове на атрактивните фигурки имат възможност да открият липсващите елементи в колекцията си на специални събития на 30 септември (събота) и 1 октомври (неделя) от 11:00 ч. Това ще бъде кулминацията на промо кампанията на BILLA, вдъхновена от анимационния филм „Емоджи: Филмът“. При покупка от 15 лв. всеки клиент на търговската верига получава безплатна фигурка на един от героите.

В два поредни дни домакини на емоджи борсата ще бъдат 52 BILLA магазина в градовете София, Перник, Самоков, Сандански, Пазарджик, Пловдив, Велинград, Сливен, Стара Загора, Ямбол, Нова Загора, Казанлък, Кърджали, Свиленград, Бургас, Поморие, Варна, Шумен, Русе, Разград, Габрово, Плевен, Севлиево, Враца, Монтана и Ловеч.

Специални изненади, много игри и музика ще донесат на децата невероятно настроение и незабравими емоции. Те ще имат възможност да се срещнат с някои от любимите си герои от „Емоджи: Филмът“ и да се забавляват заедно с тях.

„Каним всички емоджи фенове в събота и неделя на паркингите на 52 наши магазина в страната. Щастливи сме, че ще успеем да създадем добро настроение у децата и техните родители. Организираме тази инициатива, защото искаме пазаруването в BILLA да бъде приятно изживяване за нашите клиенти и те да се чувстват щастливи в магазините ни“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Емоджи колекцията на BILLA се състои от 24 фигурки, всяка от които пише в различен цвят. От магазините на търговската верига може да бъде закупена и специална торбичка за събиране на емоджитата на цена от 2.99 лв. Промо активността на BILLA продължава до 4 октомври.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: