ДКЦ „Св. Панталеймон“ разполага с кабинет по хипноза и хипнотерапия

26.09.2017 10:13

Комплексна грижа за здравето получават пациентите на ДКЦ и „МБАЛ Св. Панталеймон“. Там вече функционира и кабинет по хипноза и хипнотерапия. Психолог и сертифициран хипнотерапевт оказва помощ на пациенти и хора с проблеми.

Хипнотерапията е психотерапия, при която се прилага хипноза. Хипнозата се използва както като основна, така и като допълваща терапевтична техника. Намира широко приложение и повлиява голям диапазон от проблеми и състояния. Хипнотерапията е подходяща за приложение и във всяка област на медицината. Тя е сравнително бърз и деликатен метод за подпомагане на лечението, основаващ се на естествените за всеки човек способности за навлизане в състояния на променено съзнание.

Даниела Кермова, психолог и сертифициран хипнотерапевт, помага при понижаване и контрол на стреса, терапия при депресии; панически атаки и тревожност, психосоматична симптоматика, хронични заболявания, хронични болки, главоболие и мигрена; дава възможност за по-бързо възстановяване след операции и травми; при лечение на разстройства на съня, кошмари.

Хипнотерапията е ефективен метод при терапия на фобии и страхове; зависимости и вредни навици; ниска самооценка, подобряване на паметта; подготовка за изпити; за увеличаване на спортните постижения, при наднормено тегло, сексуални дисфункции; “сценична треска”; тревога и страх при публични изяви, интервюта; неврози и др.

За информация и записване тел.: 064 69 20 20.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: