Анкета с награди за Европейска нощ на учените 2017, МУ-Плевен е домакин

24.09.2017 11:07
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Анкета с награди се провежда по повод предстоящата на 29 септември Европейска нощ на учените. Ако попълните анкетата ще участвате в томбола за 20 научни тениски от КупиНаука или 40 книги “Необикновените животни”! Към цялата анкета линк ТУК.

Нощта на учените е инициатива на Европейската комисия, която се провежда за 11-ти път в България. Проявите и дейностите имат за цел да представят работата на учените пред широката общественост и да привлекат младите хора към научна и изследователска кариера.

За пети път Медицински университет – Плевен ще бъде домакин на Нощта на учените, участвайки в консорциум от висши училища и изследователски организации, които осъществяват инициативата в България.
Темата на Нощта на учените – Плевен 2017, която ще се проведе на 29 септември 2017 г., е „Спортът – най-доброто срещу ежедневието на стреса“.
Плевенската „Европейска нощ на учените 2017“ ще се реализира от преподаватели и студенти от Медицински университет – Плевен, с активното участие на Съюза на учените – клон Плевен, Национална Спортна Академия „Васил Левски“, Сдружение BG Бъди активен, European center for education, science and innovations (ECESI), средни училища от града.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: