Орлин Горанов и приятелки ще пеят тази вечер на сцената на Летния театър в „Кайлъка“

21.09.2017 9:00

Орлин Горанов – певец с универсални качества и завладяваща харизма, ще посрещне 60-ия си рожден ден на сцената. Любимецът на няколко поколения тръгва на национално юбилейно турне. Една от спирките е Плевен, като концертът в нашия град е тази вечер от 20 ч. на сцената на Летния театър в „Кайлъка“.

Програмата е специално създадена за личния празник на незалязващата звезда, а идеята и организацията е на „БГ Мюзик къмпани”. Мотото на концертите е „Орлин Горанов на 60 – Златните дуети на България”. Това подсказва, че освен в най-любимите песни от соловия репертоар на певеца, публиката ще го аплодира и в дует.

Нежното присъствие ще бъде представлявано от Кристина Димитрова, с която има три издадени албума и няколко компилации от златни хитове. Съвместно с нея през 1988 г. достигат до първото място в най-популярния телевизионен конкурс до неотдавна – „Мелодия на годината”, селектирал големи хитове.
В юбилейния музикален спектакъл на Орлин запазено място имат и Маргарита Хранова, Тони Димитрова, Мариана Попова. Меломаните ще съпреживеят концертното изпълнение на „Детски спомен”, „Да започнем отначало”, „Изгарящо чувство”, „Още те обичам”, „Само миг”, „Чуй ме” и мн. др. от изминалите 35 години.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: