Начално училище „Христо Ботев“ откри тържествено новата учебна година – фото-галерия

15.09.2017 12:19

С празнична програма откри днес новата учебна година Начално училище „Христо Ботев“ в Плевен. Дворът на училището се оказа тесен за всички ученици, родители и гости, уважили събитието.

С поздравителни адреси към присъстващите се обърнаха народните представители Стефан Бурджев, Владислав Николов и д-р Калин Поповски. Карти с културни и исторически забележителности на България дари на училището народният представител Велислава Кръстева. Успех на преподавателите и учениците пожела и председателят на Общински съвет Плевен Мартин Митев.
Сред гостите на тържественото откриване на новата учебна година бяха и заместник-кметът на Община Плевен Милен Яков, художникът Петър Мичев, председателят на КДК Никола Попов. Благодарение на усилията на директора на Начално училище „Христо Ботев“ Цветелин Горанов и на неговия екип, първокласниците от 5-те паралелки, заедно с техните по-големи съученици, ще започнат своя първи учебен ден в красиви и модерно оборудвани класни стаи и кабинети, сред нови зелени кътчета в двора на училището.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: