Младоженци се отказаха от цветя на сватбата си, подпомогнаха каузата на БАЛИЗ – Плевен

15.09.2017 15:26

На 9 септември Моника и Ивайло Иванови от град Долни Дъбник си казват заветното „ДА” и стават семейство. С решението да узаконят и отпразнуват своята връзка, Моника и Ивайло взимат още едно решение със значимост и отдаденост от същата величина.
Поемат инициатива и поставят дарителска кутия, в която призовават своите близки да дарят паричната сума за подпомагане на Сдружение „БАЛИЗ”-Плевен вместо да закупуват цветя за тържеството.
За дейността на БАЛИЗ-Плевен разбират от тяхна близка, която заедно с детето си са част от организацията и участват в нейни инициативи и мероприятия.
Приятно изненадани останахме от посещението на семейство Иванови в офиса на организацията по такъв повод и сме изключително благодарни за предоставеното от тях парично дарение в размер на 300 лв., казват от Сдружението
Такъв тип инициативи в последно време добиха популярност, но за град Плевен е прецедент. Надяваме се този светъл пример на семейство Иванови да бъде споделен и от други хора, които да проявят такава доблест и добродетел, за да подкрепят каузи, близки на сърцето им или нуждаещи се лица, за които помощта би била от жизнена важност.
„На тези прекрасни млади хора желаем здраве, дълъг и светъл съвместен живот, да устояват заедно на житейските бури и заедно да посрещат слънцето след това. Да съхраняват и развиват своите добродетели, своята отдаденост и човешка топлота и съумеят да я възпитат и предадат на своите деца и още поколения напред. Отново сърдечни благодарности и на добър път в живота, мило семейство!”, казват от БАЛИЗ – Плевен и изказват искрените си благодарности към семейство Иванови от гр. Долни Дъбник за направеното парично дарение.

Снимка: БАЛИЗ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: