Плевенска филхармония открива сезона с впечатляващ концерт

14.09.2017 13:14

Още с първия си концерт, на 15.09 от 19.00ч. в зала „Катя Попова“, Плевенска филхармония ще прикове вниманието на ценителите на музикалното изкуство. Отново блестящият полски диригент Богуслав Давидов ще бъде гост на Плевенска филхармония, а като солист ще чуем цигуларят Веселин Демирев, концертмайстор на оркестъра на град Олборг, Дания.

„Висока летва“ и за всички останали концерти през месеците Септември и Октомври! Мисията „Опера в Плевен – възможна“ ще продължим с бисера на Джузепе Верди – „Травиата“ на 03.10 от 19.00ч. в залата на Драматичен театър „Иван Радоев“, посветен на 80 годишнината на една от основателките на Плевенска опера – Румяна Пешева. В главната роля на куртизанката Виолета, ще чуем прекрасната солистка, звездата на Маринския театър – НАТАЛИЯ ПАВЛОВА от Санкт Петербург.


На 16.10 от 19.00ч. в залата на ДКТ „Иван Радоев“, под диригентската палка на Деян Павлов, ще потънем в магията на оперетната гала „Светът е музика и смях“! В нея ще чуем прекрасните гласове на нашите солисти от ОХ „Гена Димитрова“ , с диригент Анелия Дечева. Гост – солист ще е звездата на НМТ „Стефан Македонски“ – Александър Мутафчийски. И това не е всичко… На 20.10 от 19.00ч. в ч-ще „Съгласие“ – „ВИРТУОЗИТЕ“ със цигуларят Веско Ешкенази и Мартин Пантелеев. Диригент – Мартин Пантелеев!
Билетите за всички концерти вече се продават на двете каси на Плевенска филхармония. Пожелаваме на нашата публика щастливи есенни дни с прекрасната музикална програма на Плевенска филхармония!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: