МВР – Плевен стартира акция „Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя!“

13.09.2017 15:26
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Стартира традиционната акция на полицията преди началото на учебната година „Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя!“. Полицейски екипи от ОДМВР-Плевен вече са направили оглед на сигнализацията и маркировката по общини и са изпратени писма за освежаване на пътната маркировка в районите на училища и детски градини. Проведени са срещи с частните охранителни фирми, с които е обсъден въпросът за прецизен пропускателен режим в учебните заведения. Извършват се охранителни проверки на сградите на училищата с акцент създаването на ред и сигурност по време на учебните занятия.
Изготвени са графици за засилено полицейско присъствие в първия учебен ден и след това в районите на училищата за създаване на безопасни условия при придвижването на учениците. Системни проверки ще има и в питейните и увеселителни заведения за присъствие на малолетни и непълнолетни след установения час.

Периодът от 25 септември до 1 октомври 2017 година е обявен за Седмица на превенция на детската пътна безопасност, а 30 септември 2017 година – за Ден на превенцията на национално ниво.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: