Съветниците на Пордим се събират днес на сесия, решават за закриване на Дома за деца в Тотлебен

08.09.2017 9:23

Общинският съвет на Пордим се събира на сесия днес от 10 часа. Дневният ред включва 12 точки като последните две са молби и питания.

Под точка едно е определяне на място за поставяне на паметна плоча на загиналите от с. Тотлебен във войните 1912-1945 година.

Съветниците също така ще трябва да решават за закриване на Дом за деца лишени от родителски грижи „Младен Антонов“ с.Тотлебен и разкриване на Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с деменция и Център за социална рехабилитация в селото.

Ще бъде разгледано и предложението за откриване на процедура за отдаване под наем на обособени части от сграда „Здравно заведение“, с. Одърне, както и за утвърждаване на средищно училище на територията на Община Пордим.

Местните депутати ще трябва да гласуват и за предоставяне на безвъзмездно ползване на моторни превозни средства – училищни автобуси – частна общинска собственост, в полза на СУ „Св.Св. Кирил и Методий“, гр. Пордим. Под точка 10 е предложението за отмяна на Наредба за регламентиране на религиозните общости на територията на община Пордим.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: