Пак нарушители по пътищата в Плевенско – двама подкараха автомобил и мотопед без табели, арест за неправоспособен шофьор

30.08.2017 9:51

За поредните нарушения по пътищата в Плевенска област съобщават от ОДМВР.
Вчера в Първо РУ-Плевен е започнато бързо производство срещу 27-годишен от село Буковлък. На 28 август около 15:45 часа в Плевен на булевард „Христо Ботев“ е управлявал автомобил „Мерцедес-Вито, който не е регистриран по надлежния ред – с изтекла валидност.

Отново вчера около 14,15 часа служители при РУ Долни Дъбник на пътя преди табелата за населено място – село Горни Дъбник спират товарен автомобил „Фиат дукато“, управляван от 34-годишен от селото. При проверката водачът не предоставя СУМПС. Установено е още, че той е в едногодишния срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление, връчено на 30 август 2016 година, влязло в сила на 7 септември 2016 година. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР.

На 29 август 2017 година в Първо РУ-Плевен е започнато бързо производство срещу 17-годишен от Плевен, който на 28 август около 19 часа в Плевен на булевард „България“ управлявал мотопед „Ямаха“, който не е регистриран по надлежния ред. И по трите случая са уведомени прокурори, работата се продължава от разследващи полицаи.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: