Младежи подаряваха усмивки в центъра на Плевен

25.08.2017 8:38

Центърът на Плевен снощи беше едно много усмихнато място. Благодарение на инициативата „Подари усмивка“, организирана в рамките на националната кампания „Аз събуждам България“, върху сериозните лица на минувачите изгряваше усмивка, а върху усмихнатите тя грейваше още по-широко.

Това е само началото на процеса по събуждане на българите. А нещо, започнато с усмивка, почти винаги завършва с успех.

„Усмихнатият човек е щастлив човек, макар и за малко. Ако се усмихваме по-често, по-често ще бъдем щастливи. Ако се усмихваме постоянно, постоянно ще бъдем щастливи. Щастливите хора нямат мрачни мисли, те са взели живота си в свои ръце и не разчитат на друг да го оправи, а действат сами. Защото промяната може да е извън нас и ние да се адаптираме към нея, но може и да е в нас, да идва от нас. Когато ние сме промяната, нещата са много по-прости. Не по-лесни, но по-прости. Когато знаем какво искаме и започнем с усмивка, успехът е неизбежен!“, сподели Илиана Георгиева – доброволец в кампанията.

„Днес подаряваме усмивки и настроение за промяна. До края на годината ще подарим и знания как да направим промяната вътре в нас. Чрез интерактивно обучение за личностно развитие, финансова грамотност, предприемачество и др. искаме да помогнем и да дадем увереност, най-вече на младите хора, сами да направят България по-добро място за живеене“, допълни Росица Георгиева, също доброволец в кампанията.

Активисти от Общинския младежки парламент,  спортисти от волейболен клуб „Олимпиец“  и младежи от гр. Долни Дъбник усмихваха минаващите хора и зарадваха малчуганите с балони, на които, освен изпечатаното логото на кампанията, бяха нарисувани усмивки и изписани вдъхновяващи думи лично от тях.

На 9 и 10 септември т.г. е най-голямото и основно събитие на „Аз събуждам България“ в Южния парк в София.

Мотивация и начини за участие в инициативата можете да намерите на sabudi.bg

Снимки: Валентин Иванов

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: