В Плевенско засякоха още трима, яхнали мотопеди без регистрация

11.08.2017 9:23

На 10 август около 12,30 часа в село Байкал при проверка е установено, че 37-годишен от селото управлява мотопед „Симсон“, който не е регистриран по законен ред – без поставени табели с регистрационен номер. Уведомен е дежурен прокурор в РП-Плевен. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.345, ал.2, във връзка с ал. 1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 10 август около 19 часа в село Гиген при проверка е установено, че 60-годишен местен жител управлява мотопед марка „Ямаха“ 50 без видим номер на рама, нерегистриран по надлежния ред /без регистрационни табели/. Уведомен е прокурор от РП Никопол. Започнато е бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 2, във връзка с ал.1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 10 август в 15:10 часа в хода на специализирана операция в село Горник при проверка на мотопед „Херкулес“ – без поставена регистрационна табела, управляван от 43-годишен местен жител, е установено, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.345, ал.2 от НК. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Червен бряг. Работата по случая продължава.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: