Из Плевенско продължават да ловят джигити, подкарали МПС без регистрация

07.08.2017 9:44

На 5 август в хода на специализирана операция около 18:00 часа на пътя между с. Брест и с. Гиген при проверка е установено, че 54-годишен от Плевен управлява мотопед „Piaggio“, който не е регистриран по надлежния ред. Започнато е бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Никопол. Работа продължава разследващ полицай.
На 5 август в РУ – Червен бряг е образувано бързо производство срещу 55-годишен от село Чомаковци. На същата дата около 13.10 часа в село Чомаковци е управлявал мотопед „Априлия“, без регистрационни табели, който не е регистриран по надлежния ред. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Червен бряг за престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. Продължава работа разследващ полицай.
На 6 август 2017 година около 11:30 часа в град Гулянци на кръстовище, образуващо се от улица „Христо Смирненски“ и улица „Васил Левски“ служители на РУ Гулянци спират товарен автомобил „Волво“, нерегистриран по надлежния ред /без регистрационни табели/, управляван от 24-годишен от село Брест. Уведомен е прокурор от РП Никопол. Започнато е бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 2, във връзка с ал.1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: