Областният управител Мирослав Петров: Изборът на професионален път в МВР е въпрос на призвание

04.07.2017 17:03

„Вчерашната ситуация е поредното красноречиво доказателство за добро взаимодействие с ОД на МВР. Познавам повечето от вас и отговорно мога да кажа, че в структурата на дирекцията работят честни, отговорни и почтени хора и много добри професионалисти, които поставят върховенството на закона над всичко”. С тези думи областният управител на Плевен Мирослав Петров се обърна към служителите на ОД на МВР Плевен по повод професионалния им празник на пети юли.

Петров подчерта, че изборът на професионален път в МВР е въпрос на призвание и изрази увереност, че именно това дава сили на служителите да се справят с нелеките отговорности и ежедневните предизвикателства. „Бъдете здрави, щастливи и успешни. Честит празник в аванс!“, каза областният управител Мирослав Петров.
На тържественото събрание бяха наградени общо 90 служители на МВР – Плевен за проявена инициативност и постигнати високи резултати. Със заповед на министъра на вътрешните работи са отличени петима души, а други петима получават писмена похвала от Главния секретар на МВР. Директорът на ОД на МВР – Плевен ст.комисар Красимир Начев е отличил 80 служители на дирекцията също с „писмена похвала”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: