Майка от Плевен: Колко още ще търпим да се рушат детските площадки? /снимки/

02.07.2017 13:45
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

За поредната разрушена от вандали детска площадка в Плевен ни сигнализира нашата читателка Деница Петрова.

Ето какво ни пише тя: „На нашата площадка преди по-малко от 2 седмици бяха монтирани за пореден път вратички, тази сутрин заварихме поредното вандалство. Да не говорим, че бебешката люлка, която уж трябва да е безопасна за най-малките, всъщност е изключително опасна. Преградката е счупена и от може би 2 г. изглежда така и е изключително опасна за бебенцата. Миналата седмица на пързалката бяха изкъртени летви и стърчаха ръждясали пирони. До кога ще позволяваме да се чупи и руши.

Подавали сме и сигнали на 112 …и от полицията не е имало никаква адекватна реакция. Минава патрулката и даже не спират,просто си продължават по пътя.Тук е момента да вметна ,и че не само ромите,които живеят близо до площадката рушат и съсипват, а и тинейджърите, които цапат, чупят, псуват и ползват площадките за пушилни. Майките сме безсилни да се борим срещу толкова много хора, които съсипват и не им пука за нищо. Да не говорим, че получаваме и заплахи, ако си позволим да направим забележка”.

Деница ни изпраща и снимки, които показват последните набези на вандали по детската площадка, която се намира на ул. „Ангел войвода”.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: