Плевен ще е домакин на регионален форум от информационната кампания „Сега вече знаете”

18.06.2017 11:21

Българско сдружение на болните от болестта на Бехтерев организират регионален форум в гр. Плевен, част от Национална информационна кампания “Сега вече знаете”. Събитието ще се проведе на 24 юни от 10:00ч. в “Парк хотел Кайлъка”. Чрез видео конферента връзка, форума ще бъде излъчван на живо. Линк към предаването на живо ще бъде публикуван в деня на срещата на Facebook страницата на сдружението (https://www.facebook.com/behterev/).

В програмата на форума са включени лекции от психолог, юрист, ревматолог, специалист по физикална медицина и личен лекар.

Ще се проведе и дискусия с представители на БДР, БАФРБ, НСОПЛБ, НПО на „Изисквания на НЗОК при лечение на на умерен до тежък серопозитивен ревматоиден артрит, активен ювенилен артрит, активен и прогресиращ псориатичен артрит и тежък анкилозиращ спондилит с биологични антиревматични лекарствени продукти на болни над 18 г.възраст в извънболничната помощ в сила от 1.06.2017 г.”. Покани за участие ще бъдат изпратени на НЗОК и МЗ за излъчване на представители.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: