Учениците от 7-ми и 8-ми клас на ОУ „Св. Климент Охридски”- гр. Плевен отпразнуваха своето завършване

16.06.2017 12:38

На специална церемония от 10 часа в Актовата зала на ОУ „Св. Климент Охридски”-гр. Плевен, днес бяха раздадени официално дипломите на завършилите успешно 2016-2017 учебна година седмокласници и осмокласници. Те им бяха връчени от Татяна Христова, директор на училището и Веселка Великова, зам. директор по учебната дейност.

В началото на срещата, на която присъстваха всички ученици от седми  и осми клас, учители в прогимназиален етап и ръководство, Татяна Христова произнесе вълнуваща уводна реч, в която пожела на завършващите най-вече здраве, късмет и много нови успехи занапред. Книги-награди бяха връчени на учениците, постигнали високи резултати в завършването на основното си образование.

Завършването на училище е особено емоционален етап в живота на всеки ученик, ознаменуващ края на един етап от живота на човек и началото на друг. Някои от седмокласниците изразиха своите намерения да  продължат своето начално образование и в 8-ми клас на училището, а на останалата част тепърва им предстои кандидатстване в профилирани училища и гимназии.

Желаем им хубаво лято, успехи и попътен вятър в новите училища и в живота!, казват от училището.

Снимки: ОУ „Св. Климент Охридски”-гр. Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: