Днес бе официално открита специализираната клиника по физиотерапия – „Физиомед“ – снимки

14.06.2017 17:03

С водосвет за здраве и успехи, отслужен от отец Венци, днес бе официално открита специализираната клиника по физиотерапия – „Физиомед“. Събитието уважиха заместник-областният управител д-р Красимир Трифонов, председателят на Общински съвет Плевен Мартин Митев, заместник-кметът на Община Плевен арх. Невяна Иванчева, колеги и приятели на д-р Мария Колева – управител и собственик на клиниката.


“Искам да благодаря на всички, че се отзовахте на поканата да присъствате на това хубаво събитие – откриването на клиника „Физиомед“. Преди повече от 20 години започнахме да израстваме професионално и от малка физиотерапия, стъпка по стъпка, създадохме този проект. Смятам, че усилията ни си заслужаваха. В клиниката предлагаме възможно най-модерните услуги и то на европейски ниво. Най-важното е, че се опитваме да решаваме проблемите на всички пациенти и смятам, че успяваме. В основата на нашия труд е да върнем на пациентите тяхната увереност, да се чувстват здрави, да живеят без болка и да гледат с позитивизъм на живота.“, каза при откриването д-р Мария Колева.


„Радвам се, че за пореден път имам възможност да присъствам на откриването на инвестиция в сферата на здравеопазването в Плевен. През последните години градът ни се очерта като център, в който здравният сектор се развива усилено и неслучайно Община Плевен получи в края на миналата година приз „Инвестиция в здраве“, коментира председателят на Общински съвет Плевен Мартин Митев. „Много са малко обаче смелчаците като д-р Колева, които инвестират не в активното лечение, а в продължителното лечение, рехабилитацията, палиативните грижи и долекуването. Това е една голяма ниша в нашата здравна система. Затова искам да поздравя д-р Колева за смелостта да се хвърли в тази част на здравеопазване и да й пожелая успех, а постигнатото – да й носи удовлетворение и радост“, каза още Митев.
Успех на новото медицинско заведение, от името на кмета Георг Спартански, пожела арх. Иванчева.

В клиника „Физиомед“ на всеки пациент се предлага индивидуална комплексна лечебно оздравителна програма, която включва: високо квалифициран медицински преглед от лекар специалист – физиотерапевт, прецизни медицински изследвания, медикаментозно лечение съпроводено с модерна физиотерапия с над 26 вида различни процедури, провеждани от специалист. В клиниката работят висококвалифицирани специалисти с най-съвременните апарати за електротерапия, лазеротерапия и лазерпунктура.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: