В приемната на депутата Ралица Добрева темата за закъснялото саниране в Плевен отново концентрира недоволството на гражданите

12.06.2017 13:40

Граждани потърсиха съдействието на народния представител Ралица Добрева за сезиране на Комисията за енергийно и водно регулиране във връзка с неправомерно начислени кубици вода на битови водомери. С проблема потърпевшите запознаха госпожа Добрева по време на приемния й ден днес, информират от Пресцентъра на ПП ГЕРБ – Плевен.

С цялата документация по казуса, те доказаха документално допуснатата грешка при начисляването на сметката им за вода и настояха със случая да бъде запозната комисията за енергийно и водно регулиране.

Опасенията на собственици за хода на санирането в Плевен бяха друг проблем, с който гражданите сигнализираха народния представител от ГЕРБ Ралица Добрева. Те изразиха своите притеснения от сериозното забавяне, с което Националната програма за енергийна ефективност се прилага в град Плевен. На фона на вече санирани жилищни кооперации в къде – къде по-малки от Плевен Общини, грижата на местната власт за усвояване на възможностите, гарантирани от държавата, за жилищата на плевенчани по тази програма, будят сериозно възмущение и недоволство от страна на собствениците.

Народният представител Ралица Добрева се ангажира да предостави актуална информация на хората и по двата наболели въпроса.

Снимка: Пресцентър на ПП ГЕРБ – Плевен.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: