Три училищни клуба гостуваха в библиотеката на ОУ „Св. Климент Охридски“ – Плевен

09.06.2017 13:40

Ученици, учители и родители на деца от Филиала на ОУ „Св.Климент Охридски“- гр. Плевен днес бяха гости на библиотеката на ОУ „Св. Климент Охридски“-гр. Плевен..Там те бяха топло посрещнати от библиотекарят на училището г-жа Ваня Иванова, която запозна завършилите първокласници с правилата за ползване на училищната библиотека и ползите от четенето. Учениците от 1г клас на Филиала на училището с класен ръководител г-жа Елизабета Цветкова под наименование на групата“Правилна и чиста българска реч“ по проект „Твоят час“ изнесоха драматизация по мотиви от приказката „Дядо и ряпа“. Първокласниците проявиха чудесни артистични умения на фона на специално изработени декори и с уникални костюми.

Учениците от 1в и 1 д клас от Втора база на училището – групата „Писането лесно четенето интересно“ под ръководството на г-жа Веселина Лазарова- логопед, изиграха приказката „Дядовата ръкавичка“. Всички първокласници получиха специално изработени грамоти от ръководителите на проекта по повод успешното им представяне в двата клуба.


Настроение сред присъстващите в библиотеката внесе и клубът на г-жа Велина Ценкова- преподавател по английски език в начален етап, „Read adventure“, включващ учениците от 2а, 2б, 2в клас на Основната сграда на училището, чиито детски гласчета пяха на английски език известни хитове от миналото.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: