Три училищни клуба гостуваха в библиотеката на ОУ „Св. Климент Охридски“ – Плевен

09.06.2017 13:40
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ученици, учители и родители на деца от Филиала на ОУ „Св.Климент Охридски“- гр. Плевен днес бяха гости на библиотеката на ОУ „Св. Климент Охридски“-гр. Плевен..Там те бяха топло посрещнати от библиотекарят на училището г-жа Ваня Иванова, която запозна завършилите първокласници с правилата за ползване на училищната библиотека и ползите от четенето. Учениците от 1г клас на Филиала на училището с класен ръководител г-жа Елизабета Цветкова под наименование на групата“Правилна и чиста българска реч“ по проект „Твоят час“ изнесоха драматизация по мотиви от приказката „Дядо и ряпа“. Първокласниците проявиха чудесни артистични умения на фона на специално изработени декори и с уникални костюми.

Учениците от 1в и 1 д клас от Втора база на училището – групата „Писането лесно четенето интересно“ под ръководството на г-жа Веселина Лазарова- логопед, изиграха приказката „Дядовата ръкавичка“. Всички първокласници получиха специално изработени грамоти от ръководителите на проекта по повод успешното им представяне в двата клуба.


Настроение сред присъстващите в библиотеката внесе и клубът на г-жа Велина Ценкова- преподавател по английски език в начален етап, „Read adventure“, включващ учениците от 2а, 2б, 2в клас на Основната сграда на училището, чиито детски гласчета пяха на английски език известни хитове от миналото.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: