Седем успели деца от Плевен сред специалните гости на благотворителния мач All Stars 2017 на Бербатов

01.06.2017 11:24

В деня, в който навърши 9 години – 7 април, Фондация „Димитър Бербатов“ представи Клуб 2016 на „Успелите деца на България“. Всички тези 438 таланти от различни краища на страната, шампиони в изкуствата, науките и спорта са поканени със свой родител на Националния стадион „Васил Левски“ на 14 юни и се очаква да бъдат там. Националната лотария осигурява билети за тях и техните родители, и именно тя е големият дарител на Клуб 2016.
„За тези деца организираме мащабното благотворително събитие All Stars 2017. Всички те ще бъдат специални гости на стадиона. А щастливците, които ще спечелят статуетките, ще ги получат в телевизионен ефир, и пред феновете, които ще дойдат на мача. Вярвам, че стадионът ще бъде пълен, защото шоуто ще си заслужава“, каза учредителят на едноименната фондация, футболната ни звезда Димитър Бербатов и добави: „Благодаря на Националната лотария, че реши да подкрепя успеха!“
Фондация „Димитър Бербатов“, учредила първите в страната годишни награди за ученици в различните сфери на изява на техния талант, ще връчи статуетките за 2016 година пред целия стадион. Публиката ще може да аплодира и да сподели радостта на най-изявените през 2016 година таланти.
От Плевен „Успелите деца“ са седем: Ани Георгиева – математика, Валентин Филипов – математика, Виктор Ванев – математика, Елизабет Захариева – поп пеене, Симеон Янев – триатлон, Цеца Сълева – спортни танци и Чавдар Лалов – математика.
Желаем успех на талантливите плевенски деца и още много победи в областите, в които се изявяват!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: